Säkra upp dig och ditt företag

Cyberattacker blir allt vanligare än någonsin tidigare. Hackare letar ständigt efter sätt att få tillgång till känslig information och stjäla pengar. De använder skadlig kod, falska-e-postmeddelanden, social teknik och andra metoder för att göra det. Vår vision är att skapa "Security to be free" där vi tillsammans hjälper varandra att vara trygga. Detta kan uppnås om vi tillsammans bygger förtroendet till varandra och använder modern teknik för att vägleda oss framåt.

I dag saknar 1,2 miljarder människor i världen en identitet. Om vi talar allas lika värde måste vi också ta itu med fattiga och hemlösa. När vi har en unik och säker identitetslösning kan alla människor får rätten till sin elektroniska identitet med en tillhörande plånbok. Donationer och givande kan ges direkt till individerna som minskar risken för korruption och orättvisor men också möjligheten att genomföra demokratiska val.

Stärk dina uppgifter på nätet

BÄTTRE LÖSENORD

Förbättra dina lösenord genom att använda en lösenordshanterare som hjälper dig att skapa komplexa och unika lösenord för varje konto.

LÄGG NÅGOT DU HAR (2FA)

Få kontroll på dina inloggningar och skydda dem med s.k. 2-faktorautentisering. Detta kräver att du använder din mobil eller en extern enhet tillsammans med dina inloggningsdetaljer. På så sätt minimeras risken att du ska utsättas för att kontot blir hackat.

SKAPA BACKUPER

Skapa regelbundna backuper av ditt Microsoft 365 konto / Google Suite konto för att försäkra dig om att kunna återskapa datat i det fall du skulle få informationen obrukbar. Vi rekommenderar att du också tar en fysisk backup med en extern disk och du ska då också passa på att kryptera innehållet.

BÄTTRE VIRUSPROGRAMVARA

Byt ut eller komplettera ditt nuvarande virusskydd med ett avancerat AI-baserad skydd som känner igen händelser i stället för signaturen på viruset. Om händelsen skulle vara framme kommer programvaran göra allt för att reversera incidenten samt att koppla bort maskinen från nätverket. Allt detta sker i bakgrunden och användare blir informerad om att filerna har lagts till i karantän.

SÄKER MEJL

Komplettera din mejlklient med ett signeringscertifikat och därefter kan du signera och kryptera mejl för att garantera att meddelandet inte ändras på vägen. Om mottagaren också använder samma teknik kan meddelandet och bifogade dokument krypteras vilket gör att utomstående inte kan följa er korrespondens.

SÄKER UPPKOPPLING HEMMA

Företag tillåter att medarbetare arbetar hemifrån men oftast glöms uppkoppling bort. Skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare med en dedikerad uppkoppling med eget VLAN eller direkt med en 5G-koppling för att uppnå de högsta säkerhetskraven.

Lösenordshanterare

Börja använda en lösenords-hanterare och skapa ett unikt lösenord för varje webbplats. Detta begränsar accessen om du skulle förlora ett lösenord. Samtidigt förenklas inlogg-ningsprocessen i och med att programmet fyller i uppgift-erna automatiskt.

2-faktor autentisering

Det förkortas ofta såsom 2FA vilket betyder att du krävs på ytterligare en extra faktor i tillägg till ditt användare & lösenord. Exempel på en 2FA kan vara din mobil eller en extern enhet såsom t.ex. en Yubikey (FIDO-enhet). Detta minskar risken avsevärt att ditt konto skulle bli hackat.

Backup-lösning

För personlig information är det alltid bra att ha en backup som är "offline" såsom t.ex. en extern krypterad hårddisk. För att förenkla den dagliga hanteringen är det bra att skydda sitt Microsoft 365 konto eller sin Google Suite. Dessa aktörer har inte någon uppbackning av din information om informationen skulle bli angripen.

Ransomware Skydd

Som ett komplement till ditt virus-skydd bör du också införskaffa avancerade applikationer som minskar risken vid en s.k. Ransomware attack. Dessa attacker kan försvaras direkt på din dator eller i molnet för att du kan sova säkert på natten.

Priser för företag

ENTRY

112 SEK /användare/månad
Brons
Min 10 Team Member
SentinelOne Complete - Virus skyddBeställ

MEDIUM

225 SEK /användare/månad
Silver
Min 25 Team Member
SentinelOne Complete - Virus skydd
SOC Center med 24/7  support   Konfiguration: 1 259 EUR / 14 995 SEK
Beställ
Alla priser exkluderar moms

SMART

295 SEK /användare/månad
Guld
Min 50 Team Member
SentinelOne Complete - Virus skydd
SOC Center med 24/7 support
Microsoft 365  Backup
SaaS Defense
S/MIME Certifikat (Personligt)
Konfiguration: 1 259 EUR / 14 995 SEK


Beställ
Vill du har mer information? Vänligen kontakta oss!