Cyberskydd - SaaS Defense

När företag smittas av utpressningstrojaner som lamslår deras verksamhet, ibland under många dagar eller veckor, beror det ofta på att en anställd har klickat på fel e-postadress. Med ”phishing” döljer hackare sina e-postmeddelanden genom att de ser ut att komma från en pålitlig källa, ofta återskapar de företagets logotyper och använder sig av e-postdomäner som ser ut som e-post och som gör det svårt att se falska e-postmeddelanden med blotta ögat.

SaaS Defense är en ATP- och spamfiltrerande lösning som upptäcker okända skadeprogram (”malware”) vid deras första attack mot Microsoft 365:s samarbetssvit, vilket förkortar tiden för upptäckt och hjälper till att täta luckorna i skyddet mot hot.

SaaS Defense data-oberoende teknik har utvecklats av säkerhetsexperter för att stoppa dagnollhot och proaktivt skydda mot skadeprogram, riktat nätfiske (phishing) och skadliga attacker mot en verksamhets e-post inriktade på Microsoft Exchange, OneDrive, SharePoint och Teams.

ATP – Advanced Threat Protection

Omfattande hotskydd

SKYDD UTÖVER E-POST:

Cyberhot är mer än bara phishing-e-post. Vi skyddar proaktivt din Microsoft
 365-svit, inklusive OneDrive, SharePoint och Teams, mot ransomware, skadliga program, phishing och  kompromettering av företagets e-post.

SKRÄPPOSTFILTRERING

Vi ger din inkorg en extra skyddsbarriär genom att ta bort e-post som är störande och opassande, även om den inte är infekterad med skadliga program.

TYST UPPTÄKT

Vi övervakar proaktivt och eliminerar cyberhot så snart de påträffas utan manuell inblandning eller störningar för verksamheten.

ROBUST RAPPORTERING

Demonstrera produktvärde med enkel, detaljerad rapportering som förklarar varför ett hot identifierades som skadligt.

Video SaaS Defense

Vill du har mer information? Vänligen kontakta oss!