a colorful fido authenticator

Meraki

Cisco Meraki MX är multifunktionella säkerhets- och SD-WAN-företagsenheter med en bred uppsättning funktioner för att hantera flera användningsfall – från en allt-i-ett-enhet. Organisationer av alla storlekar och i alla branscher förlitar sig på MX för att leverera säker anslutning till navplatser eller miljöer med flera moln, samt applikationskvalitet (QoE), genom avancerad analys med maskininlärning.

Avanceradanalys av upplevelsekvalitet (QoE)
• End-to-end-hälsa för webbapplikationer meden överblick över LAN-, WAN- och applikationsservern
• Maskininlärda smarta applikationströsklar som tillämpas autonomt för att identifiera sanna avvikelser baserat på tidigare beteendemönster.
• Övervaka hälsan för alla MX WAN-länkar, inklusive mobilnät, i hela organisationen
• Detaljerad hop-by-hop VoIP-prestandaanalys över alla upplänkar.

Vad är SD-Wan?

INGET MYSTERIUM

Mjukvarudefinierade Wide Area Networking (SD-WAN) behöver inte vara ett mysterium. I grund och botten är det teknik som förenklar driften och hanteringen av de många nätverksanslutningarna mellan platser i en organisation.

KONTROLLERA ERT NÄTVERK

Med SD-WAN kan du styra hur trafik dirigeras och prioriteras över flera överordnade länkar och gör att nätverket omedelbart och intelligent kan anpassa sig till förändrade prestandaförhållanden.

DYNAMISKT

Oavsett om det är en webbplats eller tiotusen, utnyttjar Merakis SD-WAN-lösning vår intuitiva, webbaserade instrumentpanel för att ge dig omedelbara insikter om din WAN: s hälsa, tillgång till inbyggda liveverktyg och paketfångst och centraliserad synlighet och kontroll över applikationsanvändning både inom och mellan dina nätverksanslutna webbplatser.

Video Meraki

Vill du har mer information? Vänligen kontakta oss!