Nordpass - Lösenordshanterare

Nordpass har betydligt bättre säkerhet än din genomsnittliga inbyggda lösenordshanterare för webbläsare. NordPass använder avancerade krypteringsalgoritmer för att säkerställa säkerheten för ditt lösenordsvalv och erbjuder multifaktorautentisering för fullständig säkerhet.

Med NordPass Premium kan du dessutom dra nytta av avancerade säkerhetsfunktioner som lösenordshälsa, dataintrångsskanner och säker objektdelning. Med Password Health kan du upptäcka svaga, återanvända eller gamla lösenord, medan Data Breach Scanner låter dig ta reda på om någon av dina känsliga data har dykt upp i en dataläcka. Slutligen låter Secure Item Sharing dig säkert dela dina lösenord såväl som annan känslig information med andra NordPass-användare.

NordPass använder kryptering i toppklass, automatisk säkerhetskopiering och multifaktorautentisering för att säkerställa att allt du lagrar i ditt krypterade valv alltid är skyddat. NordPass har framgångsrikt genomgått en oberoende säkerhetsrevision av Cure53, en väl respekterad tredjepartsrevisor. Granskningen fokuserade på vår kryptografiska premiss,källkod, NordPass-bakgrundsapplikationen och dess kodbas
Använd denna länk för att beställa enstaka licenser:
https://nordpass.com/

Nyckelfunktioner

SMIDIG ÅTKOMSTHANTERING

Spara tid och säkerställ robust säkerhet och smidig åtkomsthantering. Med NordPass Business är åtkomstkontroll enklare än någonsin. Ge enkelt alla i teamet en säker ingång till de konton de behöver.

PROAKTIV CYBERSÄKERHET

Håll dig steget före ett dataintrång och mildra andra cybersäkerhetshot med en lösenordshanterare för företag. Säkra dina autentiseringsuppgifter och tillämpa enkelt företagsomfattande inställningar för att upprätthålla en säker perimeter och fokusera på att växa ditt företag snarare än att oroa dig för nästa potentiella cyberattack.

SOMLÖS ONBOARDING

Distribuera NordPass Business för användning inom ditt företag snabbt och enkelt. Ett intuitivt användargränssnitt underlättar smidiga och snabba onboarding-procedurer som inte kräver expertkunskap om IT.

INSTRUMENTPANEL FÖR SÄKERHET

Få detaljerade säkerhetsinsikter, se överträdda domäner, utvärdera teamets lösenordsstyrka. Få åtkomst till Data Breach Scanner samt Password Health allt på ett enda ställe - Security Dashboard.

ENKEL INLOGGNING FÖR GOOGLE WORKSPACE

NordPass är den enda stora lösenordshanteraren för företag som innehåller Google SSO-funktionalitet i produktlinjen på SMB-nivå. Med Google Workspace SSO kan användare logga in på NordPass-appar på olika plattformar med Google Workspace-inloggningsuppgifter.

BEREDSKAP FÖR CYBERFÖRSÄKRING

NordPass Business erbjuder toppmodern kryptering med nollkunskapsarkitektur och företagsomfattande MFA-funktionalitet tillsammans med andra avancerade säkerhetsfunktioner. Med vår lösenordshanterare för företag kan du avsevärt förbättra ditt företags chanser att säkra cyberförsäkringar.

Video Nordpass Password manager

Vill du har mer information? Vänligen kontakta oss!