a colorful fido authenticator

Yubikey - FIDO2 - U2F-Nyckel

YubiKey fungerar med hundratals företags-, utvecklar- och konsumentapplikationer, out-of-the-box och utan klientprogramvara. I kombination med ledande lösenordshanterare, social inloggning och system för enkel inloggning för företag möjliggör YubiKey säker åtkomst till miljontals onlinetjänster.

En enda YubiKey har flera funktioner för att säkra din inloggning till e-post, onlinetjänster, appar, datorer och till och med fysiska utrymmen. Använd vilken YubiKey-funktion som helst eller använd dem alla. Den mångsidiga YubiKey kräver ingen programvaruinstallation eller batteri så anslut den bara till en USB-port och tryck på knappen eller tryck på NFC för säker autentisering.

Smartkort är ett annat protokoll som stöds på YubiKey. YubiKey identifierar sig som en smartkortläsare med ett smartkort inkopplat så att det fungerar med de vanligaste smartkortdrivrutinerna. YubiKey tillåter att tre olika protokoll används samtidigt - PIV, enligt definitionen i NIST-standarden för autentisering; OpenPGP för kryptering, dekryptering och signering; och OATH, för klientappar som Yubico Authenticator.

Fördelar en Yubikey autentiserare

STOPPA KONTOÖVERTAGANDEN

YubiKeys är betrodda av världens största företag och användare har upplevt 0 kontoövertaganden.

LÄTT ATT INSTALLERA OCH STÖDJA

Det är lika enkelt som USB! Få åtkomst till dina konton 4 gånger snabbare än andra 2FA och minska supportsamtal med 92%.

SPECIALBYGGD FÖR SÄKERHET

Till skillnad från andra 2FA lagrar YubiKeys inga data, ingen nätverksanslutning och körs inte på programvara.

Video Yubikey med 1Password

Vill du har mer information? Vänligen kontakta oss!